Shure høretelefoner

Alle Shures høretelefoner er bygget for at genskabe en så professionel lyd som overhovedet muligt. Samtidig er høretelefonerne designet til at tage lydoplevelsen af MP3-afspillere, mobiltelefoner og lydsystemer op til et højere niveau.

Shure in-ear modellerne er lydisolerende earbuds/ in-ears, der bl.a er perfekte til all-round-brug på arbejdet, i skolen, på togturen eller hvor du har lyst til at fordybe dig i musikkens fine detaljer.

SRH er Shures over-ear modeller, som bl.a. anbefales til DJ og studiebrug, men også til mixing og mastering af musik.

Brandets historie beskriver en succes og et omdømme, som er klart defineret af et fortsat engagement til den fuldstændige kvalitet. Dette vil du også opleve, når du vælger et Shure produkt.

Så uanset om du er en dedikeret Shure entusiast for livet – eller om du køber et Shure produkt for første gang – er du sikret på at opleve det samme niveau af fuldstændig kvalitet, som lydprofessionelle har værdsat i mere end 80 år.

Shure fører alt fra prisvindende, lydisolerede høretelefoner, stereo headsets til din mobiltelefon over til professionelle Studio- og DJ hovedtelefoner. Men også mikrofoner, pladespiller patroner og trådløst udstyr. Uanset dit valg fremstiller Shure produkter, der hjælper dig med at definere din lyd.
“You sing it. You say it. You play it.
We'll help you amplify or record it”
- Shure

 

Læs mere her: Shure.eu