PSB Speakers høretelefoner

PSB Speakers arbejder både tæt og personligt med dit hi-fi system. De har brugt 40 år på at bringe ægte lyd til rigtigt mange mennesker – og nu er deres erfaring altså kodet ind i deres nye Music for You (M4Uover-ear headphones med høj ydeevne.

I dag lytter folk til musik oftere end nogensinde før. Forskellen er bare, at der nu er mulighed for at gøre det med komfort og stil, takket være PSBs virkelighedstro lydkvalitet. Deres nye hovedtelefoner bringer dig tættere på musikken. Deres ønske er, at det skal virke, som om musikken kun er til for dig.

De har skabt det prisvindende design til M4U 2 Active Noise Cancelling hovedtelefonen – en støjreducerende hovedtelefon hvor hver eneste detalje af modellen naturligvis er velovervejetPSBs høretelefoner er designet til folk på farten. Om det er en togrejse, en flyrejse eller den korte tur fra computeren til soveværelset, så er letvægtshovedtelefonerne altid klar til at tage med. Gem dem væk i deres beskyttende rejsetaske. Du vil altid kunne nyde ægte hi-fi musik. De har endda gjort lidt ekstra for at sikre din komfort og har indsat input forbindelser på begge sider af hovedtelefonerne, hvilket betyder, at du slipper for ledninger, der sammenfiltrer. Tilslut kablet enten på højre eller venstre side - uanset hvad er du tæt på et Jackstik til dine hovedtelefoner.

Lyt i længere perioder i fuld komfort. Høretelefonernes unikke tovejs justerbare ørepuder er suspenderede med gyro for at sikre optimal ergonomi og komfort. De bløde ørepuder er letvægtspuder, og får hovedtelefonerne til at ’forsvinde’, og det, du står tilbage med, er rig, detaljeret lyd. Pandebåndet kan du også udvide og justere.

 

Læs mere her: Psbspeakers.com