Jabra høretelefoner

Jabra er en dansk og global producent af høretelefoner og innovative headsets samt speakerphoneløsninger. Jabra's varermærke er styrke og teknologi og de værdsætter det potentiale der ligger i den teknologiske udvikling. Jabra's produkter udnytter denne teknologi, og gør det muligt for sine kunder at arbejde, leve og lege på egne betingelser. Altid forbundet, altid på og altid et skridt foran. 

Jabra bygger videre fra arven fra moderselskabet GN Store Nord og udnytter disse 140 års erfaring i form af design og kommunikation. GN Store Nord er et enestående fundament af teknisk ekspertise, som Jabra kan opbygge deres brand op omkring.

Jabra's sortiment af høretelefoner og headset er flere gange blevet anerkendt, som den gyldne standard indenfor innovation og design. Adskillige af Jabra's produkter har modtaget produkt- og designpriser, herunder CES innovation, iF Product Design Award, en Red Dot Mobile Choice for bedste tilbehør, T3 Gold prisen og CNET Editor's Choice. Dette er med til at understøtte den ekspertise Jabra samt deres innovative produktudvikling. Se alle Jabra's produkt- og designpriser her:

Det er vigtigt hos Jabra at kunne levere produkter i exceptionel god kvalitet, der virker i alle teknologiske miljøer og under alle arbejdsbetingelser. Jabra kan ved at arbejde i partnerskab med andre ledere inden for telekommunikationsindustrien, sørge for at deres produkter hele tiden bliver relevant for kunden og hele tiden bliver så brugbar og funktionel som muligt.

Se hele vores sortiment af Jabra høretelefoner her: