Hovedtelefoners design

IN-EAR HØRETELEFONER

Disse er individuelle høretelefoner uden hovedbøjle. De bliver behageligt skubbet ind i øregangen. Når disse er sat ordentligt ind, bruger de øregangen som et lukket akustisk baskammer og indkapsler din musik perfekt. Med hver høretelefon får du normalt 2-6 ørepropper eller -plugger i forskellige størrelser, så du altid vil opleve en optimal pasform.

 

EARBUD

Disse traditionelle høretelefoner, også uden bøjle, hviler kun mod ydersiden og skal ikke sættes ind i øregangen. Det er disse slags, der typisk er bundtet langs med din mobiltelefon eller mp3-afspiller. Nu ved du, at der faktisk er forskel mellem earbuds og in-ear høretelefoner.

 

ON-EAR HOVEDTELEFONER

Også kendt som Supra-aural hovedtelefoner. Disse hovedtelefoner har ørekopper, der kun hviler på øreflippen – men ikke rundt om den. Det er meget svært at opnå støjisoleringsniveauer med on ear hovedtelefoner. De har det med at være lette og mindre i sammenligning med Circum-aural hovedtelefoner eller som de også hedder: Over-ear hovedtelefoner.

 

OVER-EAR HOVEDTELEFONER

Over ear hovedtelefoner eller Circum-aural hovedtelefoner, er dem med ørekopper, der indkapsler dine ører meget grundigt og lukker så meget støj ude som muligt. Disse har måske større transducere og producerer bedre lydkvalitet – der i blandt en bedre bas. Med dine ører, som nu er fuldstændigt tillukkede, kan du hvile dig forsikret om, at du vil høre hver eneste nuance i lyden.

 

CLIP TYPE

Beregnet til aktive brugere under deres træning. Det kan være til den, der dyrker sport som fx løb. 'Clip-On' hovedtelefoner (også kaldet 'ear-clip') bliver fastgjort til øreflippen med et lille håndtag, der ligner ørestykket på et par briller. På trods af deres mærkelige udseende, kan clip-on hovedtelefoner både lyde godt, samt føles sikker og behagelig at have på. Du kan høre omgivende støj i dine omgivelser, hvis du ikke spiller musikken alt for højt.

BAG NAKKEN

Disse hovedtelefoner har et bånd, der forbinder ørekopper/in-ear hovedtelefoner. De hviler på din nakke eller på baghovedet i stedet for at sidde over hovedet. Disse giver en sikker pasform, og de er meget lette at transportere.