Fostex hovedtelefoner og forstærkere

Fostex blev grundlagt af Foster Electric i Japan, der har haft til mål at udvikle lyd-komponenter af høj kvalitet siden 1949. Fostex er stadig idag en af de producenter med største passion og flair for at udvikle kvalitets-lydenheder til professionelle samt de audiophile entusiaster.

Deres berømte Fostex TH-900 er en af ​​verdens mest anerkendte closed-back hovedtelefoner, der tilbyder stjernernes lydkvalitet og krystal klar high-end lyd for musikelskere, der ikke vil gå på kompromis og som kræver det absolut bedste. Fostex er ligeledes er en af verdens førenede producenter af professionelt studielydudstyr og er foretrukket af en lang række professionelle musikere. Fostex producere som sagt både til professionelle samt private, både indenfor studieudstyr med studiemonitors, men også høretelefoner, mikrofoner, convertere, hovedtelefonsforstærkere samt hifi højttalere.

Fostex blev etableret for at brande en bestemt type højttaler komponenter af høj kvalitet og præcision og sælge dem direkte til forbrugere og forhandlere i det japanske marked. De begyndte herefter at lave hovedtelefoner, der dengang ikke var i high-end klassen, men de havde erfaringen. Den kombinerede de med udviklingen af nye elementer, og efterhånden kom der produkter ud af det. De to mest interessante – fra et audiofilt perspektiv – var TH-900 og TH500RP, som ifølge mange anmeldere er blandt de bedste høretelefoner i verden til under 10.000kr.

Fostex højttaler komponenter har vundet stor international anerkendelse, fordi de var blandt de første til udviklingen af RP (Regelmæssig fase) teknologi, som giver en meget klar lyd med høj følsomhed og stort dynamikområde. I dag er RP teknologi også kendt i resten af verden ikke kun for højttalerenheder, men også for mikrofoner og hovedtelefoner, hvor Fostex T20RP ses for at være en af ​​de mest populære studio hovedtelefoner i USA.

I 1978 begyndte Fostex at udviklede højttalere enheder til professionelt brug og med disse produkter Fostex begyndte at eksportere globalt hvilket har gjort brand til et særdeles anerkendt brand både indenfor hi-fi og professionelle producenter og forbrugere. 

Da Original Sound er en 100% autoriseret forhandler og distributør, får han ved køb også de fulde 2 års garanti på alle Fostex produkterne i sortimentet.