Firmaprofil

Om Original Sound

Hos Original Sound er der til enhver smag af høretelefoner. Vores niche er høretelefoner, og dette er Original Sounds fokus. Original Sound har desuden en guide hvor det vil være muligt at læse mere omkring diverse terminologier og således hjælpe dig med at få et bedre overblik over dine behov for at finde den rette høretelefon. 

Original Sound er skabt med passion for lyd og musik. I dag kan man finde musik i mange størrelser og former lige fra Mp3 og AIFF, til FLAC, CD eller vinyl. Hos Original Sound har vi respekt for god lyd og lækre høretelefoner. Vi går kun efter god kvalitet, og dette er det, vi gerne vil afspejle i vores unikke sortimentet. Vi har alt fra store DJ- og studiehøretelefoner, til on-ear og små in-ear til dig på farten.

Hos Original Sound er hele essensen god lyd og lækker kvalitet til den rigtige pris. Der er høretelefoner til hifi entusiasten, DJ’en, ham eller hende på farten samt til studiet og/eller til sport.

Original Sounds mål er og vil forblive at distribuere markedets absolut bedste høretelefoner til konkurrencedygtige priser, og vi vil gøre vores bedste for at holde sortimentet up-2-date.

Hvis du køber og streamer musik af høj kvalitet fx fra HDtracks.co.uk (AIFF, ALAC, FLAC, WAV) eller streaming tjenesten Tidal (1411 kbps AIFF), så burde alle gøre sig selv og musikken den tjeneste at købe et par gode høretelefoner. Hvis du kan lide lyd i form af musik, film eller spil, så hjælper et par kvalitetshøretelefoner til at fuldende det lydbillede, der med faglig stolthed er blevet skabt af producenterne.

 

Se here vores sortiment her:

Læs vores guide her: