BATTERILEVETID

”Standby tiden” er den tid, hvor et fuldt opladt headset vil være tændt, uden at være i brug. ”Taletid” er den længste tid, du kan have en samtale, inden batteriet dør. ”Opladetiden” er den tid dit headset vil være om at blive fuldt opladt.


BATTERILEVETID FOR BLUETOOTH HEADSETS

Taletid og standby tid kan variere bredt. Afhængig af brugen, så se efter headsets med et minimum af 4 til 5 timers taletid og med en standby tid, der rækker fra mindre end en uge eller to uger. Taletid er en bedre målestok end standby tid til at bedømme ud fra. Nogle brands har også ”Lyttetid”, hvor der bruges mindre batteri, da mikrofonen ikke bliver brugt. Tydeligvis er det headset, der tager mindst tid at oplade, en vinder: For hvem gider at vente på at bruge det trådløse vidunder.


BATTERI LEDELSE/MANAGEMENT

Vælg et headset, der har en standard mikro USB opladerport, der tillader opladning overalt med din telefonoplader. Hvis du har valgt et headset med flere valg, så prioritér brugen. Planlægning af brugen af dit batteri er det vigtigste. Hvis du normalt har lange samtaler, ønsker du ikke, at dit batteri dør på halvvejen.


BATTERILEVETID FOR TRÅDLØSE HOVEDTELEFONER

Nogle trådløse hovedtelefoner skal oplades, og andre bruger AA/AAA batterier, hvilket er en mere oplagt mulighed. Opladelige batterier har en levetid på op til 20 t. Siden trådløse hovedtelefoner hovedsageligt bruges til at lytte med, kan de holde i længere tid.