Anmeldelse Grado PS 500e

Skønt de naturligvis passer andre også. F.eks. alle dem, der har brig for et lytteinstrument til at tjekke studieindspilninger. Til kritisk lytning, men også til ren afslapning i nærmeste lænestol.

Grado har lavet hovedtelefoner længere end de fleste og har høstet global anderkendelse for lydkvaliteten. Fra de prisgunstige SR60 til de dyre referencemodeller. Alle har modtaget mindst et par priser for kvalitet og ydelse, og er skattet af audiofile, der ikke vil skele til moderigtige hovedtelefoner, som der går 13 på dusinet af.

Joseph og John Grado har holdt familievirksomheden i Brooklyn gående i 40 år. De laver også pickup’er til pladespillere. Også de er kritikerroste og velansete.

Hvis man allerede har kendskab til f.eks. SR-serien af hovedtelefoner fra Grado, ved man, at der bag det industrielle og funktionelle design skjuler sig en musikformidler af rang. Klangen er varm, bassen er fyldig, og musikken får mere kød på benet. I de dyrere modeller i GS- og RS-serien er der meget mere raffinement, opløsning og dynamik.

Lidt på siden af disse finder vi PS-serien, der er klangligt stemt til professionelle, som bruger hovedtelefoner til monitorering eller postprocessering af musikindspilninger. Men også tiltaler audiofile på grund af deres glasklare og fyldige varme klang.Læs mere her: http://www.lydogbillede.dk/test/grado-ps500-hovedtelefoner/