AKG / Harman

Med mere end 1400 internationale patenter har AKG i over 60 år leveret den rene og kraftfulde lyd, professionelle musikere kræver. Undervejs har vi skabt nogle af de mest præcise og naturligt klingende hovedtelefoner, der endnu er produceret.

Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft mbH - forkortet til AKG i 1965 - blev grundlagt i Wien i 1947 af den østrigske fysik-professor Rudolf Görike og ingeniøren Ernst Pless. Lige siden har AKG drevet innovationen inden for hovedtelefoner og frembragt det ultimative inden for lyd-præcision til profesionelle i musikbranchen, audiofile og alle med passion for musik.


AKG's produkter har turneret med stjerner som Frank Sinatra, The Rolling Stones, Missy Elliott og Kanye West. De har også været tæt på en anden slags stjerner, og rejst flere tusinde gange rundt om Jorden, ombord på rumstationen Mir. I dag er AKG's profesionelle lyd tilgængelig overalt, hvor du ønsker det - i form af kablede eller trådløse og støjreducerende hovedtelefoner, der formidler din yndlingsmusik med al den kraft og detaljerigdom, der gemmer sig i den originale indspilning. "For your ears only". Hvis du tager musikken seriøst, og søger den ultimative hovedtelefon, som lever op til netop dine krav og ønsker, behøver du ikke lede længere. Svaret er AKG.