AIAIAI høretelefoner

Danske AIAIAI designer lyd - og er dedikeret til at udvikle lydprodukter af høj kvalitet til hverdagsbrug. Når du vælger AIAIAI høretelefoner, er du sikret en ren og klar lyd fra moderne og minimalistiske headphones.  
Med hovedkontor i København er AIAIAI stolte af at kunne bidrage til Danmarks verdensomspændende omdømme som ledende inden for akustisk og elektroakustisk design og konstruktion. Med skandinavisk designblod i årerne tilstræber AIAIAI ikke bare at skabe tilgængelige høretelefoner af høj kvalitet, men også med en designet æstetik langt ud over trends lige nu og hér.
AIAIAIs over-ear model TMA-2 findes i forskellige preset-versioner, som dækker forskellige lyttebehov; all-round preset, DJ presetStudio preset samt Young Guru edition.
 
Tracks er AIAIAIs prisvindende on-ear model, som findes i sort og hvid.
Ud over dette er AIAIAI begavet med et verdenskendt netværk af industrielle designere, lydteknikere og DJ's, der – i en helt unik udviklingsproces – samarbejder med AIAIAI. Denne eksperimentelle proces gør det muligt for AIAIAI at udvikle nye produkter på forkant uafhængigt af de nuværende trends på markedet, fx kan du nu designe dine egne høretelefoner ved at skabe dit eget miks af AIAIAIs hovedbøjler, højttalere (enheder), earpads og ledninger.