• Mar 17, 2016
  • 1 kommentar
  • Af Kasper H

Sony har i den seneste periode haft travlt med upcomming produkter og projekter. Et af de mest spændende har været Future Lab. Efter at have annonceret det nye Future Lab prototype og udviklingsprogram tidligere i denne måned, har de nu kommet med informationer om de første høretelefoner. Sony var SXSW d. 15 marts og her afslørede nu nogle cool og særdeles anderledes høretelefoner. Sony Concept N.

Sony Concept N fungere som en unibody enhed der sidder rundt om halsen. Den fungere som et par høretelefoner, men de sidder løst rundt om nakke i stedet for på ørerne. Teknologien i Concept N skulle dirigere lyden opad og rundt om hovedet, så dette skaber din egen personlige "bobbel" af lyd. Meningen er at have øjne, hænder og ører fri, og derfor opnå en fantastisk musikalsk oplevelse, samtidig med at være connected med din omverden. Sony Concept N har desuden GPS, motion sensor, bluetooth samt voice command der starter når du siger "listen up Arc". Concept N kan både oplyse dig om diverse vejrforhold, give dig opdatering på dine seneste beskeder, modtage opkald og tage billeder alt sammen med voice command.

Dem der har prøvet Concept N fortæller at lyden ikke er helt så god som forventet, men hvis man interesseret i en ny anderledes gadget, er den bestem værd at prøve. Sony har også fortalt at der måske vil være earbuds ved siden af, for at kunne forbedre lydoplevelsen, men stadig i et omfang så man forsat kan kommunikere med omverdenen.

Sony's Concept N er stadig en prototype og det forventes ikke at det endelige produktet bliver lanceret før slutningen af år 2016.